Wat is de MR?

Onderwijs is een samenspel van directie, ouders, leerlingen en personeelsleden. Alle betrokkenen hebben eigen belangen én gezamenlijke belangen.

De "Wet medezeggenschap op scholen" biedt mogelijkheden om de onderlinge communicatie en het formele overleg te versterken. Op De Rank maken we daarvan graag gebruik, via een eigen medezeggenschapsraad (mr). Ook De Akker en De Wijngaard hebben een mr. 

Leden van de medezeggenschapsraden van de diverse scholen vormen gezamenlijk de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (gmr).

De gmr vergadert enkele malen per jaar met het bestuur van de scholen.

Wie zijn we?

De medezeggenschapsraad van De Rank heeft de volgende deelnemers:

* namens de ouders: Klaas den Toom en Robert Pors;
* namens het personeel: Leonard Joosse en vacature.

Wat doet de MR?

Hebt u een vraag die misschien wel voor alle ouders geldt? Een tip of opmerking die voor het hele personeel nuttig is?

Benadert u dan gerust de mr! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij individuele punten, bijvoorbeeld bij vragen over uw eigen kind, kunt u beter contact opnemen met de eigen groepsleerkracht.

We horen graag van u!

Actueel

Gebruikers

Grondslag

Een school heeft een maatschappelijke opdracht. Een school met een identiteit heeft daarnaast nog een opdracht vanuit een beginsel. Dit beginsel ligt voor ons vast in het Woord van God, de Bijbel. Vanuit dit beginsel proberen we inhoud te geven aan de maatschappelijke opdracht.

Lees meer